Practica de specialitate Anul I APMCE

ANUNȚ PRIVIND PRACTICA DE SPECIALITATE A MASTERANZILOR DIN ANUL I,

PROGRAMUL DE STUDII ADMINISTRATIE PUBLICA ȘI MANAGEMENT ÎN CONTEXT EUROPEAN

  • Fiecare masterand va analiza cu atenție obiectivele privind practica de specialitate, prevăzute în fisa disciplinei, care se găsește atât pe site-ul facultății, cât și în contul BlackBoard al fiecărui masterand, la materia Practica de specialitate;
  • Fiecare masterand va consulta Lista cu bazele de practică (a se descarca de aici) cu care facultatea are încheiate convenții.

În cazul în care nu veți putea efectua practica la una din instituțiile din Lista cu bazele de practică, puteți să alegeți oricare altă instituție de profil, inclusiv la locul de muncă (din orice localitate), dacă prin activitatea desfășurată acolo se pot atinge obiectivele prevăzute în fișa disciplinei (de exemplu masteranzii care lucrează în poliție, penitenciare, sau alte instituții, unde în activitatea desfășurată se regăsesc obiectivele prevăzute în fișa disciplinei la Practica de specialitate). Așadar, masteranzii care lucrează în poliție sau penitenciare pot efectua în cadrul acestor instituții practica de specialitate. De asemenea, practica poate fi efectuată în cadrul primăriei unei localități, la compartimentul de profil juridic.

Profesor coordonator: prof. univ. dr. Ciocoiu Mariana: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă reamintim că trebuie să efectuați 90 de ore de practică de specialitate în cursul semestrului I al anului universitar 2023-2024, sens în care trebuie:

Orare An univ. 2023-2024, Semestrul II

Orar Anul I APMCE

Orar Anul II APMCE

 

Consultații cadre didactice - An univ. 2023-2024, sem.II

Consultații cadre didactice

Raport privind satisfactia masteranzilor

Raport privind satisfacția masteranzilor - APMCE

Practici de admitere pentru Anul universitar 2022-2023

Practici de admitere studii de master

Misiunea didactică și de cercetare

Misiunea didactică și de cercetare APMCE