USH PRO BUSINESS

SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ (S.A.S) - mecanism de sprijinire, dezvoltare și încurajare a spiritului antreprenorial al studenților și absolvenților UNIVERSITĂȚII SPIRU HARET

  Junior Achievement România, cea mai mare şi cea mai dinamică organizaţie internaţională de educaţie economică şi antreprenorială, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naționale, instituţii de învăţământ şi comunitatea de afaceri,  invită studenții din toate facultățile Universității Spiru Haret   să participe la  două Competiții Europene de Antreprenoriat, pe care Junior Achievement le organizează în anul 2018: 

  1. Business Plan Challenge
  2. Company of the Year

În cadrul acestor competiții, tinerii au șansa să-și dezvolte competențe antreprenoriale și să-și testeze ideile de business.

Participanții cu cele mai bune rezultate vor beneficia de premii în valoare totală de 25.000 EURO (burse de participare la Școala de vară Next Generation Leaders Forum, Ontario, Canada, august 2018).

Echipa câștigătoare a finalei naționale se va califica și va participa la finala europeană a competiției  - European Enterprise Challenge, iunie 2018, Riga, Letonia.

Din cadrul universității se pot înscrie, în perioada 12-26 februarie 2018, mai multe echipe (fiecare formată din 2-6 studenți, 19-30 ani) sub îndrumarea profesorului coordonator ales.

Informații despre procedura de înscriere la competiții, regulament și materialele de pregătit se regăsesc pe site-ul www.ushprobusiness.ro, secțiunea STUDENȚI. Pentru confirmare_înscriere_ participanți și informații suplimentare, puteți contacta membrii consiliului executiv al SAS, din cadrul USH Pro Business:

Conf.univ.dr. Costin Lianu – Director General USH Pro Business

Corina Gudei – Director CTT Pro Transfer, USH Pro Business

Merfu Alexandru -  Expert REI, USH Pro Business

Contact: +40 216.500.014;

               e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau

               site: www.ushprobusiness.ro (secțiunea STUDENȚI)

 

INVITAȚIE PARTICIPARE download