Stimati studenți,

Având în vedere că în acest semestru (Sem II, an univ. 2020-2021) aveți de efectuat practica de specialitate, vă comunicăm următoarele:

1.  trimiteți atestatul de practică în perioada 20.05 - 30.05. 2021, la următoarele adrese de e-mail:

  • - Anul IV Drept, IF, IFR, ID: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • - Anul II Administrație Publică, IF: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • - Anul III Administrație Publică, IF: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 2. trimiteți atestatul de practică în perioada 5.06 - 10.06. 2021, la  adresa de e-mail:

  • - Master A.P.M.C.E., anul I: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Studenții de la specializarea Drept vor efectua practica fie într-o instituție de profil juridic, fie într-o instituție care are compartiment juridic, inclusiv poliție, jandarmerie, penitenciar.

Studenții de la programul de studii Administrație Publică vor face practica de specialitate în instituțiile de profil: primărie, prefectură, consiliul județean, consiliul local, poliție locală etc. A se vedea și lista cu centrele de practică, postată pe site.

Atestatul va fi trimis într-un fișier format PDF, care va fi denumit astfel încât din denumirea acestuia să rezulte: numele, prenumele, anul de studiu, specializarea și forma de învățământ la care este înscris fiecare dintre dumneavoastră în cadrul facultății.

De exemplu: Atestat de practica_Popescu Ion_anul 3_Drept_IF

Notă: Denumirea fișierului ce conține atestatul de practică, este foarte importantă, deoarece aceasta ne ajută să evităm întârzierea sau confuzia în primirea și înregistrarea fiecărui atestat trimis pe adresele de e-mail.

Pentru informații suplimentare vă rugam să accesați contul de Blackboard și să luați legătura cu profesorul coordonator.