Pentru colocviul de practică de specialitate, în perioada 15-20 ianuarie 2021  Atestatul de practică scanat se va trimite astfel:

- La specializarea Drept, IF, IFR, ID, anul III, pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 - La programul de master APMCE, anul II, pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- La programul de master AISPP, anul II, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- La programul de master FAPE, anul II, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

               Facem următoarea precizare: fișierul ce conține atestatul de practică scanat, va fi denumit de către fiecare dintre dumneavoastră, astfel încât din denumirea fișierului să rezulte: numele, prenumele, anul de studiu, programul de studiu și forma de învățământ la care sunteți înscriși în cadrul facultății. Denumirea fișierului ce conține atestatul de practică este foarte importantă, deoarece aceasta ne ajută să evităm întârzierea sau confuzia în înregistrarea fiecărui atestat primit pe adresa de e-mail.